Informatie over de doelen van uw organisatie

Welzijnsinstellingen voeren diverse opdrachten uit voor meerdere opdrachtgevers en elk jaar kost het u en uw collega’s veel tijd en moeite om verantwoording af te leggen over de opdrachten en bijbehorende prestatie indicatoren. Maar wat als u deze inspanningen kunt omdraaien en uw opdrachtgever proactief kunt informeren over trends en kansen om de dienstverlening te verbeteren? Bij Meikai begrijpen we dit als geen ander en hebben we daarom ons systeem Orino verrijkt met Biwako: een interactieve rapportagetool.

Net als in het Japanse meer Biwako slaan we in onze tool een grote hoeveelheid data op. Deze data is op een intuïtieve manier te analyseren, zodat u snel en gemakkelijk trends en kansen kunt ontdekken om uw dienstverlening te verbeteren en het maatschappelijk effect van uw organisatie te vergroten. We hebben zelfs een standaardinrichting voor u klaarstaan, die we kunnen aanpassen aan uw specifieke behoeften en wensen.

Dankzij onze expertise in het samenstellen van verantwoordingsrapportages, biedt Biwako u waardevolle inzichten in het maatschappelijk effect van uw organisatie. Hiermee kunt u aan de slag om uw dienstverlening te verbeteren en uw opdrachtgevers proactief te informeren over uw prestaties.

Maak nu kennis met Biwako en ontdek zelf hoe u meer grip krijgt op het maatschappelijk effect van uw organisatie!

Delen: