Uw vrijwilligers werken aan het succes van uw organisatie

Vrijwilligers zijn een waardevol onderdeel van uw organisatie en spelen een cruciale rol bij het uitvoeren van maatschappelijke taken. Orino is speciaal ontworpen om uw vrijwilligers en betaalde medewerkers samen te laten werken om uw cliënten te ondersteunen.

Onze software is volledig afgestemd op het werken met vrijwilligers, zodat u snel en gemakkelijk kunt vastleggen welke vrijwilligers welke cliënten ondersteunen. Daarnaast biedt ons systeem een duidelijk overzicht van de beschikbare vrijwilligers en welke coördinator de vrijwilliger begeleidt.

Het dossier van de cliënt is in ons systeem gekoppeld aan de vrijwilliger die hierbij betrokken is. Hierdoor heeft u te allen tijde een volledig overzicht van welke vrijwilliger bijvoorbeeld de budgetcoach is van uw cliënt.

Met ons intelligente toegangsbeheer, krijgen uw vrijwilligers toegang tot de dossiers waarvoor ze zijn ingezet en zien ze alleen de noodzakelijke informatie om hun werk uit te voeren. Dit bespaart tijd en verhoogt de efficiëntie van uw organisatie.

Kortom, Orino biedt de ideale oplossing voor het beheren van uw vrijwilligers en hun werkzaamheden.

Maak nu kennis met onze software en ontdek zelf de vele voordelen voor uw organisatie! We laten u graag de mogelijkheden zien van Orino.

Delen: