Standaard software, op maat gemaakt voor uw instelling

Orino is de ideale oplossing voor welzijnsinstellingen die op zoek zijn naar software die standaard is onder de motorkap en volledig op maat kan worden gemaakt voor de specifieke behoeften van uw medewerkers. Of u mantelzorg consulent, sociaalwerker of opbouwwerker bent, Orino past zich aan aan uw werkprocessen en zorgt ervoor dat uw collega alleen ziet wat relevant is voor zijn werk.

Het grote voordeel van onze standaard software is dat ons team van ontwikkelaars voortdurend met innovatieve vernieuwingen komt. We hebben recent een  intelligente toegangsbeheer functie ontwikkeld, waarmee u Blended Dienstverlening kunt aanbieden aan uw cliënten. Dit betekent dat uw cliënten of hun gemachtigden toegang krijgen tot hun dossier en delen van het dossier kunnen aanpassen of aanvullen. U heeft volledige controle over wie wat mag zien en muteren.

Daarnaast bouwen we ook een formulieren generator. Hiermee kunt u standaard formulieren invullen en conceptbrieven schrijven op basis van de gegevens in het dossier van uw cliënt. Zo wordt het opstellen van een WMO-aanvraag of bezwaarschrift voor uw cliënt schrijven een fluitje van een cent.

Feka ICT en Meikai ontwikkelen samen de nieuwe innovatie. Feka heeft veel kennis van software ontwikkeling. Meikai heeft veel kennis van het sociaal domein. Samen bedenken we innovaties waar uw instelling blij van wordt. Als u zich bij ons aansluit bij onze Orino Community, krijgt u deze innovaties zonder extra kosten tot uw beschikking.

Kortom, Orino is de perfecte oplossing voor welzijnsinstellingen die op zoek zijn naar software die op maat is gemaakt en voortdurend wordt verbeterd om aan uw behoeften te voldoen.

Wil je meer weten over de Orino Comunity en wat dat voor uw organisatie kan betekenen, naar dan contact met ons op.

Delen: