Financiële administratie

We kunnen voor u de gehele financiële uitvoeren. We verwerken dan alle inkoopfacturen, versturen verkoopfacturen en verwerken alle bank– en kastransacties. Dit doen we op een efficiënte wijze, waarbij we nadrukkelijk rekening houden met een goede autorisatie van transacties. Onze administratie is “accountant proof”. 

Voor het verwerken van inkoop facturen maken wij gebruik van scansoftware (Elvy). Met behulp van deze software worden de facturen gescand en gecodeerd. Vervolgens richten we samen met u een workflow in om de facturen te laten goedkeuren door de medewerkers. Na goedkeuring wordt de factuur betaalbaar gesteld.  

We verzorgen voor u de aanmaak van verkoopfacturen en verwerken de subsidie toekenning. In overleg met u stellen we de lay out van de factuur samen en spreken we de workflow af voor het versturen van een factuur. We bewaken voor u de openstaande vorderingen. 

We lezen dagelijks de mutaties van de bank in ons financieel systeem (Afas) met behulp van een online bankkoppeling. De betalingen van crediteuren en verkoop facturen worden door ons systeem afgeletterd. 

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.

Delen: